Tartine Bread & surf

beautifull tartine bread book, beautiful pictures by eric wolfinger, yummi design loves tartine bread book, Chad Robertsons tartine bread book, personlighed i kogebog, smuk fotografering til bog om brød, san fransisco bageri og cafe
tartine bread bagebog, bag lækkert brød, us san francisco bred baker, skøn og anderledes peronlig kogebog, yummi design loves tartine bread, yummi design til kogebogs design

Tartine Backery & Café i San Francisco, er ejet af konditor Elisabeth Prueitt og bager Chad Robertson. Deres brød og kager har vundet adskillige priser fordi det smager særligt. Melet er økologisk og fra lokale melproducenter, bagt i stenovne fyret godt op med træbrænde og af bagere der tager bagværket som en afslappet livsstil mere end som et job. Tartine Bread er en jordnær og anderledes smuk bog om brød, en fortælling om rygende bageovne, knasende sprød krumme, livsvigtige pusterum i vanvittig flotte landskaber og på surfbrædder i Stillehavet… helt igennem sanselig og meget yummi. Forfatter Chad Robertson & fotograf Eric Wolfinger, udgivet efterår 2010.

Alle billeder er fra bogen og alle er copyright materiale. Please notise, all pictures shown are copyrighted material.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *