Halloweeeeen cakes + chocolates

 

dean and deluca, seasonal halloween, dean and deluca cakes, cean and deluca chocolates, lækre ting til halloween, dansk halloween, us halloween, efterårsferie, kager til efterårsferien, tivolitur med græskar, græskar kage, dracula gebis, dracula, scarry teeth, udklædning, oktober fest, yummi design blog om mad og design, design til madproducenter, art director signe boye, signe boye administrer yummi design, yummi design til madproducenter

Halloween is all over. Visit Dean & Deluca go get some inspiration on how to decorate fine little monster cookies, make fine cakes etc. The above photos of the lovely cake + the yummi chocolate are also from Dean & Deluca’s website.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *