Award Nominated

mad+mediers award nomineret, award nominering til bedste mademballage 2013, bedste madballage design 2013 nominering, signe boye, art director signe boye yummi design, niels og gretes æg

 

Yummi Design er nomineret til BEDSTE MADEMBALLAGE 2013 af MAD+MEDIER for design og kommunikation til Niels & Grete’s Økologiske Æg. HURRA!

Niels & Grete har været 2 år under vejs, et drømme projekt som jeg fik frie hænder til at bygge kommunikation og grafisk koncept til. Modigt af kunderne, Niels og Grete Riis, som opgav deres produktion til landets største æggepakkeri for at springe ud på usikker grund med egen produktion og eget pakkeri.

Jeg fandt tegnegrejet frem for at få idéerne til at flyde frit og gik på opdagelse i både London, New York og Paris, for at finde inspiration og formsprog frem til en visuel kommunikation – som ikke er set før til æg. Se mere design her.

Det børne-tegnede univers opstod og gav mening, fordi det vækker følelser og det fortæller, og da vi fik navnet på plads var universet komplet og lige til at hælde over indlægssedler, website, læringsmaterialer, spil og meget andet laver (næsten) sig selv! Hertil kom fotograf Daniel Stjerne med sine smukke, fortællende billeder til hjemmesiden og ved min side har Katrine Petersen hele tiden ramt stil og alle tonerne med udarbejdelse af kommunikations strategi, PR og tekster.

Efter 4-5 måneder i Føtex, Bilka og Døgn Netto, bliver Niels & Grete økologiske æg købt af flere og flere og flere, fordi bakkerne skaber opmærksomhed og genkendelighed hos forbrugeren. Læs og lær mere om Niels & Grete og deres høns her.

I ♥ YUMMI DESIGN on Facebook

Det næste skridt en 12 styks bakke som netop nu er på vej ind i Illustrator.
Så tilbage til arbejdet – og rigtig god dag til dig!

HURRAY… how nice! I’m just been nominated for BEST FOOD PACKAGING AWARD 2013 by MAD+MEDIER for Niels & Grete’s Organic Eggs! More pictures of the design here.

 

Art direction/illustration/idéa YUMMI DESIGN

Photo DANIEL STJERNE

I ♥ YUMMI DESIGN on Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *